Rólunk

kovacs hidegkonyha auto

A Kovács hidegkonyha Kft. 1992-ben alakult. Az első években még alig 70 négyzetméteres konyhában ketten dolgoztunk. Üzletfilozófiánk kezdetektől változatlan. Családi és családias vállalkozás, ahol a legfrissebb és legjobb alapanyagok, a minimális árrés biztosítja versenyképességünket a jelenlegi piaci körülmények között is. A ma már a legkorszerűbb gépekkel felszerelt 350 négyzetméteres konyhában 16-an osztott munkaidőben szombat - vasárnap is dolgozunk. Vasárnap kivételével a hét minden napján igény szerint kiszállítást is végzünk, amit 4 darabos hűthető gépkocsi-flottánkkal biztosítunk. Profilunk jelentős hányadát képezi a rendezvények lebonyolítása. Az elmúlt évtizedekben számtalan, akár több száz főt számláló rendezvényt is biztosítottunk, melyek sikerét igazolja, hogy ügyfeleink, megrendelőink nagyrészt visszatérő vendégek.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vendégül láthatjuk!

Büszke vagyok a családomra!

kovacs csalad

Meggyőződésem, hogy a feleségem és én kegyeltjei vagyunk a sorsnak. Általában csak szülői ábránd marad, hogy a családot egybentartva, a felnőtté váló gyermekek és a szülők nemcsak családként, de munkatársakként is együtt maradjanak.

Nekünk ez az ábránd valósággá vált! Legnagyobb örömünkre gyermekeinkben fel sem merült az, hogy ne folytassák a családi hagyományokat. Látom, hogy jól választottak, mert jól érzik magukat az üzemben. Tele vannak ötlettel kreativitással és lelkesedéssel.

Biztos vagyok benne, hogy ez nagyrészt annak köszönhető, hogy látták rajtunk, és az egyre gyarapodó számú munkatársainkon, hogy amit teszünk, azt nem kényszerű kötelességből, hanem szívvel-lélekkel tesszük.

Igazi családi és családias vállakozássá váltunk.

A kezdet

jerabek istvan

Talán valami reklámban hangzott el az elcsépelt szlogen: ..."most mi sem lennénk, ha ő nincs...". nos ez az én, illetve a Kovács Hidegkonyha Kft. tekintetében feltétlenül igaz. Jerabek István volt az, aki hidegkonyhai szakácsként 1992-ben bábáskodott a Kft. bölcsőjénél. 1992-ben még azt a Csillag éttermet irányítottam, ahol Pista volt a hidegkonyhai szakács. Az ő fejében fogalmazódott meg először az ötlet: vágjunk bele egy hidegkonyhai vállalkozásba. Az első években csak ketten, egy alig 70 négyzetméteres konyhában dolgoztunk. A szakértelem, a bátorság, no meg a munka szeretete meghozta gyümölcsét. Mivel üzletfilozófiánk kezdetektől fogva a friss és kitünő alapanyagok kizárólagos használata mellett a minimális árrés, ezért minden évben meg tudtuk duplázni a bevételünket. A bevétel nagy részét visszaforgatva sikerült az alig talpalatnyi konyhácskából 2004-ben a Bezerédj utcába költöztetni nem csak a vállalkozást, de a családot is. Az akkori rozoga Barkas kisteherautó már a múlté. Jelenleg a legkényesebb közegészségügyi igényeket is kielégítő 4 darabos, hűthető gépkocsiparkkal rendelkezünk.Pistával ketten kezdtünk, ma már 16-an dolgozunk a legkorszerűbb konyhai gépekkel felszerelt 350 négyzetméteres üzemben. Sajnos Jerabek István már nem lehet közöttünk. 2005-ben legnagyobb bánatunkra örökre megpihent.

Emlékét családunk örökre a szívébe zárta!

 

Kovács Ferenc, cégvezető

kovacs ferenc

"Szombat-vasárnap is dolgozunk, mert amit mi csinálunk, az nem munka, hanem életforma. Boldog vagyok, mert látom, hogy gyermekeink jóravaló, tisztességes felnőtté váltak. Örülök, hogy együtt dolgozhatok velük."

Kovácsné Erika, cégvezető

kovacsne erika

"Szerencsésnek érzem magam! Azzal foglalkozom, amit szeretek, és azok vannak körülöttem, akiket szeretek!"

Kovács Sára

kovacs sara

"Nagyon összetartó család vagyunk. Talán ez az oka, hogy kislányként is mindig a konyhában forgolódtam. A változatos munka és az erős családi szeretet továbbra is itt tart."

ifj. Kovács Ferenc

ifj kovacs ferenc

"12 éves koromban készítettem el első önálló hidegtálamat. Már akkor úgy gondoltam, hogy tovább akarom folytatni a szülői hagyományokat."

 

Kápráztassa el vendégeit Ön is ételeinkkel!
Kérje ingyenes ajánlatunk!

 

Hívjon minket:
+36-52-342-211
+36-20-596-9008